Radionica

Zbog velikog i brzog napredka tehnologije, i ogromnih promjena na tržištu danas je vrlo teško opstati radeći jedan ovako staroi zanat. Zbog toga smo bili prisiljeni na određene promjene u samoj tehnici izrade nakita, a opet smo se trudili da zadržimo njegovu autentičnost.

Zbog toga ćemo vam ovdje ponuditi, pored klasičnog filigrana i usluge izrade raznih ukrasnih predmeta od srebra, kao i sve vrste popravki, reparacija starog nakita kao i rad po vašim željama, dizajnu i izboru. Pružamo sve vrste usluga opravke nakita. Posebno ističemo uslugu opravke starog srebrenog nakita koja često zna biti zahtjevna. Za ovakvu vrstu opravke potrebna je velika stručnost i pažnja.U suprotnom može biti uništen nakit neprocjenjive vrijednosti.

Često ljudi žele kupiti nešto što je skoro nemoguće naći u prodavnicama. Nekada je to neobičan nakit, a nekad specifični predmeti od plemenitih metala kao što su novčići, značke, plakete, medalje i sl. Možemo za vas napraviti skoro sve. Samo nam donesite uzorak ili sliku predmeta odnosno nakita, a ostalo je na nama.